U lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Voor het beste resultaat, gelieve deze website op uw desktop of laptop te bezoeken.

Jullie ideeën

U ziet hieronder de aangepaste plankaart met hierop 10 gekleurde stippen. Dit zijn de 10 uitgelichte ideeën die hebben we meegenomen in het ontwerp naar aanleiding van de door u aangeleverde ideeën. Als u op een gekleurde stip klikt, ziet u meer informatie over dit ingediende idee.

NB: Er kunnen wat problemen zijn met de zichtbaarheid van de stippen op de kaart bij gebruik van browser Edge. Gebruik dan een andere browser, zoals Google Chrome.


   Dennispad

   Het ‘entreepleintje’ vanuit de Waterleidingduinen is aangepast naar een natuurlijkere en rustigere inrichting die aansluit bij het natuurgebied. Dit naar aanleiding van zorgen van bewoners over (geluids)overlast. Verder zijn aanvullende fietsremmende maatregelen toegepast middels een keienstrook ter hoogte van het elektra huisje.

   Zie ook pagina 44 en 45 van het boekwerk voorlopig ontwerp.

   • BoschSlabbers